LAITTEET

Optimaalinen esim. 2 x 10l
Palux, MKN

Optimaalinen esim. 4 x 10l tai 2 x 25l Palux, MKN

Optimaalinen esim. Pitco, Frymaster, Zanussi

Ihanteellinen catering-
alalle sekä leipomoille

Ihanteellinen catering-
alalle sekä leipomoille

Varmistaa paistoöljyn
laadun ja säästää
kustannuksissa 

VITO OIl Filter System

paistoöljynsuodatus

VITO suodatuslaitteisto sopii erinomaisesti ravintoloiden, pikaruokaketjujen sekä mm. leipomoiden paistoöljyn suodatukseen. VITO öljynsuodatusmenetelmä on laajalti testattu ja sitä käyttävät alan johtavat hotelliketjut sekä ravintolat. Suomessa VITO on ollut käytössä jo yli kymmenen vuoden ajan ja sen laatu on testattu vaativissa ravintolaolosuhteissa.

 

 

Kysy meiltä lisää hinnoista ja toimitusajoista. Terveysviranomainen suosittelee paistoöljynpuhdistamista riittävän usein, jotta rasvan laatu pysyy hyvänä, henkilökunta voi tehdä työtään turvallisesti, toimitilojen ilma säilyy raikkaana ja asiakkaiden nauttiman ruoan laatu olisi hyvä.

VITO XS

VITO XM

VITO Öljytesteri

VITO 30

VITO 50

VITO 80

  • VITO® :n avulla vähennät öljynkulutustasi jopa 50%.VITO® vähentää öljyn kulutusta poistamalla hiiltyneet hiukkaset, mikrohiukkaset ja suspendoituneet sedimentit (kiintoaineen). Tämä parantaa paistetun ruokatuotteen makua sekä laatua.

  • Suodatus kestää noin neljä ja puoli minuuttia ja toimii täysin automaattisesti. Voit siis suorittaa keittiön muita tehtäviä suodatuksen aikana.